Pariuri Live

Printeaza

Pariuri Live 

 
i) Dispoziţii generale 
Pariurile live sunt pariuri în cotă fixă în care Clientul indică rezultatele Evenimentelor sportive propuse de Organizator pe parcursul desfăşurării lor, acesta hotărând în mod independent Evenimentul pe care mizează. 


Câştigurile vor putea fi plătite imediat după afişarea rezultatelor, în oricare din agenţiile Organizatorului. 


În cazul parierii live nu se vor face restituiri ale sumelor pariate şi anulări ale sumelor pariate.  
Valorile la care se raportează obiectul unui anumit tip de pariu pot fi modificate pe parcursul meciului, luându-se în considerare la validarea Biletului valoarea înscrisă în momentul acceptării pariului. 
Pariurile acceptate de către Organizator după ce a fost determinat rezultatul respectivului pariu sunt considerate nule şi validate în consecinţă la o Cotă de 1.00. 


În cazul în care un pariu este plasat la o cotă incorectă datorită unei întârzieri în acoperirea „Live” a unui Eveniment şi în cazul în care o echipă sau selecţie a dobândit un avantaj semnificativ, respectivul pariu va fi validat la Cota 1.00.  


În cazul unor erori de tipărire, erori pe Biletele de pariere sau erori palpabile privind datele introduse în baza de date a Organizatorului, acesta îşi rezervă dreptul de a le considera nule sau de a le valida la Cotele corecte, chiar dacă descoperirea erorilor are loc după încheierea Evenimentului. De regulă Organizatorul va oferi cote pentru posibilitatea de a paria înainte de începerea evenimentelor, astfel orice cereri de anulare a unor pariuri afectate de erorile prezentate anterior vor fi luate în considerare numai dacă sunt făcute anterior începerii primului eveniment. 


După caz, rezultatele oferite de către Organizator vor fi folosite pentru validarea Biletelor, atât timp cât nu există dovezi concludente că aceste rezultate sunt incorecte. Când aceste rezultate nu sunt disponibile, vor fi folosite rezultatele video pentru validarea Biletelor. În cazul în care aceste rezultate video nu sunt disponibile, rezultatele majorităţii mijloacelor de informare independente vor fi luate în considerare pentru validarea Biletelor. Când acestea din urmă nu sunt clare, unde se poate aplica, vor fi folosite rezultatele afişate pe paginile oficiale ale competiţiei. 


Dreptul Clientului la orice reclamaţie expiră la 30 de zile de la data anunţării rezultatelor oficiale. 


Dacă un meci este oprit (după începere), indiferent de motiv, și este reluat în aceeași zi, toate pariurile rămân valabile. În caz contrar toate pariurile Live vor fi considerate nule. 
Această regulă nu se aplică evenimentelor de Tenis. 
Regulile de bază se vor aplica în orice cazuri neacoperite de regulile privind pariurile Live. 
 
ii) Reguli speciale în funcţie de sporturi 

 
FOTBAL 


Pe lângă regulile speciale pentru fotbal, se vor aplica următoarele reguli specifice:  
Organizatorul va accepta pariuri cu un singur Eveniment (sau mai multe) pentru toate tipurile de pariu şi meciuri oferite live. 
Rezultatul luat în considerare este cel obţinut după 90 de minute de joc, care include minutele de prelungire acordate pentru a compensa minutele de pauză datorate accidentărilor sau altor întreruperi, dar exclude prelungirile (denumite în continuare extra-time) şi loviturile de departajare, cu excepţia tipurilor de pariu „Prima repriză”, pariurile „Extra-time” şi „Lovituri de departajare”, „Primul gol (15 minute de joc)” şi „Pariu live 0:0”. Rezultatul luat în considerare pentru pariurile pe „Prima repriză” este cel al primei reprize de joc. Rezultatele luate în considerare pentru pariurile „Extra-time” sunt doar cele înregistrate în Extra-time. Rezultatele luate în considerare pentru pariurile pe „Lovituri de departajare” sunt doar cele înregistrate în urma executării Loviturilor de departajare. 
Extra-time este considerată perioada din meci scursă după desfăşurarea timpului regulamentar de joc (90 de minute). 
Cu scopul de stabilire a rezultatelor unui pariu, orice autogol este creditat ca gol al adversarilor, nu al echipei care l-a înscris. 


Ocazional se stabileşte ca meciurile de fotbal să dureze mai puţin de 90 de minute şi, în această situaţie, pariurile vor fi validate în funcţie de timpul de joc regulamentar stabilit (ex.: unele meciuri de tineret pot avea 80 de minute regulamentare astfel încât pariurile vor fi validate în funcţie de rezultatul după cele 80 de minute de joc). 


Rezultat final 1X2 – Rezultatul luat în considerare este cel obţinut după 90 de minute de joc, care include minutele de prelungire acordate pentru a compensa minutele de pauză datorate accidentărilor sau altor întreruperi, dar exclude prelungirile (extra-time) şi loviturile de departajare. Echipa unu (1) este indicată în stânga şi este considerată întotdeauna echipa gazdă. Echipa doi (2) este indicată în dreapta şi este considerată întotdeauna echipa oaspete. De asemenea, atunci când un meci se dispută pe teren neutru, echipa indicată în partea stângă este considerată echipa gazdă şi echipa indicată în partea dreaptă este considerată echipa oaspete. Egalitatea este indicată în centru, sub semnul X. 


Rezultat final şi Sub/Peste goluri – Se combină cele două tipuri de pariuri. Validarea Biletelor se face luând în considerare timpul regulamentar de joc. Prelungirile extra-time şi loviturile de departajare nu vor fi luate în considerare.   


Scor corect – Rezultatul luat în considerare este cel obţinut după 90 de minute de joc, care include minutele de prelungire acordate pentru a compensa minutele de pauză datorate accidentărilor sau altor întreruperi, dar exclude prelungirile (extra-time) şi loviturile de departajare. 


Calificare în turul următor/ Câştigător – Biletele vor fi validate luând în considerare echipa câştigătoare după finalizarea partidei, incluzând prelungirile extra-time şi loviturile de departajare. 


Câștigătorul restului meciului (Pariu Live 0:0) – În momentul acceptării pariului, scorul este considerat 0:0. Sunt luate în considerare doar golurile înscrise după acceptarea pariului. 
Cum se va termina meciul? – Biletele vor fi validate atunci când se va cunoaşte câştigătorul, luându-se în considerare următoarele opţiuni: 
- În timpul regulamentar de joc; - După extra-time; - După executarea loviturilor de departajare. 
Sub/Peste goluri – Se ia în considerare numărul total de goluri înscrise în meci, raportat la o valoare înscrisă pe ofertă. Respectiva valoare se va modifica pe parcursul fiecărui meci, luându-se în considerare la validarea Biletului valoarea înscrisă în momentul acceptării pariului. 
Şansă multigol – Pentru validarea pariurilor se ia în considerare numărul total de goluri înscrise în meci. Valoarea la care se raportează pariurile se va modifica pe parcursul fiecărui meci şi poate consta într-o valoare fixă (ex. 4 goluri). Pentru validarea Biletului se va lua în considerare valoarea înscrisă în momentul acceptării pariului 


Următorul (al x-ulea) gol înscris – Este luată în considerare echipa care este creditată cu următorul (al xulea) gol înscris. Orice autogol este creditat ca gol al adversarilor, nu ca al echipei care l-a înscris. 


Marchează – acest tip de pariu permite parierea pe șansele echipelor de a marca. 
Marchează în prima repriză – acest tip de pariu permite parierea pe șansele echipelor de a marca în prima repriză. 

Marchează în repriza secundă – acest tip de pariu permite parierea pe șansele echipelor de a marca în repriza secundă. 

Număr de goluri – Se ia în considerare valoarea exactă de goluri înscrisă în meci. 
Număr de goluri înscrise de echipa gazdă – Trebuie indicat numărul exact de goluri înscrise de către echipa gazdă.

Număr de goluri înscrise de echipa oaspete – Trebuie indicat numărul exact de goluri înscrise de către echipa oaspete. 

Următorul gol înscris – Trebuie specificat minutul în care se va înscrie următorul gol (de ex. dacă un gol este înscris în minutul 24 şi 5 secunde, se va considera ca fiind minutul 25). 

Sub/Peste cornere – Se ia în considerare numărul total de cornere în meci, raportat la o valoare înscrisă pe ofertă. Respectiva valoare se va modifica pe parcursul fiecărui meci, luându-se în considerare la validarea Biletului valoarea înscrisă în momentul acceptării pariului. Cornerele acordate dar neexecutate ulterior nu se iau în considerare. 

Sub/Peste cornere executate de echipa gazdă – Trebuie să indicaţi numărul cornerelor executate de către echipa gazdă. Cornerele acordate dar neexecutate ulterior nu se iau în considerare. 

Sub/Peste cornere executate de echipa oaspete – Trebuie să indicaţi numărul cornerelor executate de către echipa oaspete. Cornerele acordate dar neexecutate ulterior nu se iau în considerare. 

Şansă multi corner – Se ia în considerare numărul total de cornere executate în meci. Valoarea la care se raportează pariurile se va modifica pe parcursul fiecărui meci şi poate fi reprezentată de o valoare fixă, precum 8 cornere. Pentru validarea Biletului se va lua în considerare valoarea înscrisă în momentul acceptării pariului. 

Cornere în meci – În cazul acestui tip de pariu, trebuie specificată care echipă execută mai multe cornere într-un meci sau egalitate în cazul unui număr egal de cornere executate de fiecare echipă. Cornerele acordate dar neexecutate ulterior nu se iau în considerare. 

Următorul (al x-ulea) corner executat – În cazul acestui tip de pariu trebuie specificată echipa care va executa următorul (al x-ulea) corner. Cornerele acordate dar neexecutate ulterior nu se iau în considerare. 

Sub/Peste puncte de cartonaş – Se ia în considerare numărul total de puncte de cartonaş din meci, raportat la o valoare înscrisă pe ofertă. Respectiva valoare se va modifica pe parcursul fiecărui meci, luându-se în considerare la validarea Biletului, valoarea înscrisă în momentul acceptării pariului.  

Cartonaşul galben reprezintă echivalentul a 10 puncte de cartonaş iar cel roşu a 25 puncte. Două cartonaşe galbene acordate unui jucător, urmate automat de unul roşu, reprezintă echivalentul de puncte ale unui cartonaş galben şi ale unui cartonaş roşu, adică 35 de puncte. 
 
Orice cartonaş acordat după ce s-a fluierat sfârşitul regulamentar de joc nu va fi luat în considerare. Orice cartonaş care este anulat pe terenul de joc nu va fi luat în considerare. Se iau în considerare cartonaşele acordate jucătorilor doar pentru perioada în care aceştia se află pe terenul de joc. Cartonaşele acordate ne-jucătorilor (ex: antrenori, jucători rezervă care nu iau parte la joc) nu sunt luate în considerare la totalul de cartonaşe. 

Sub/Peste puncte de cartonaş în prima repriză – Se ia în considerare numărul total de puncte de cartonaş din prima repriză, raportat la o valoarea înscrisă pe ofertă, folosind aceeaşi modalitate de punctare ca mai sus. Respectiva valoare se va modifica pe parcursul primei reprize, luându-se în considerare la validarea Biletului, valoarea înscrisă în momentul acceptării pariului. 

Orice cartonaş acordat DUPĂ ce s-a fluierat sfârşitul primei reprize de joc nu va fi luat în considerare. Orice cartonaş care este anulat pe terenul de joc nu va fi luat în considerare. Se iau în considerare cartonaşele acordate jucătorilor doar pentru perioada în care aceştia se află pe terenul de joc. Cartonaşele acordate ne-jucătorilor (ex: antrenori, jucători rezervă pe perioada în care nu iau parte la joc) nu sunt luate în considerare la totalul de cartonaşe. 

Şansă multi cartonaş în prima repriză – Se ia în considerare numărul total de puncte de cartonaş din prima repriză, raportat la o valoare înscrisă pe ofertă, folosind aceeaşi modalitate de punctare ca mai sus. 

Şansă multi cartonaş – Se ia în considerare numărul total de puncte de cartonaş din meci. 

Valoarea la care se raportează pariurile se va modifica pe parcursul fiecărui meci şi poate reprezentată de o valoare fixă precum 40 de puncte. Pentru validarea Biletului se va lua în considerare valoarea înscrisă în momentul acceptării pariului. 

Cartonaşul galben reprezintă echivalentul a 10 puncte de cartonaş iar cel roşu a 25 puncte. Două cartonaşe galbene acordate unui jucător, urmate automat de unul roşu, reprezintă echivalentul de puncte ale unui cartonaş galben şi ale unui cartonaş roşu, adică 35 de puncte. 

Orice cartonaş acordat după ce s-a fluierat sfârşitul regulamentar de joc nu va fi luat în considerare. Orice cartonaş care este anulat pe terenul de joc nu va fi luat în considerare. Se iau în considerare cartonaşele acordate jucătorilor doar pentru perioada în care aceştia se află pe terenul de joc. Cartonaşele acordate ne-jucătorilor (ex: antrenori, jucători rezervă care nu iau parte la joc) nu sunt luate în considerare la totalul de cartonaşe. 

Puncte de cartonaş în meci – În cazul acestui tip de pariu, trebuie specificată care echipă acumulează cele mai multe puncte de cartonaş într-un meci sau egalitate în cazul unui număr egal de puncte de cartonaş acumulate de fiecare echipă. În cazul acestui tip de pariu se aplică aceeaşi modalitate de punctare şi aceleaşi reguli aplicate tipului de pariu prezentat anterior. 

Următorul (al x-ulea) cartonaş acordat – În cazul acestui tip de pariu trebuie indicată echipa care va primi următorul (al x-ulea) cartonaş.  

Va fi acordat vreun cartonaş roşu? – Vor fi luate în considerare numai cartonaşele acordate pe terenul de joc pe perioada timpului regulamentar de joc. 

Orice cartonaş acordat după fluierul de final al partidei nu va fi luat în considerare. Orice cartonaş care este retras pe terenul de joc nu va fi luat în considerare. Cartonaşele luate în considerare sunt doar cele acordate jucătorilor din momentul în care intră pe teren şi înainte de a-l părăsi. Cartonaşele acordate nejucătorilor (ex: antrenori, jucători rezervă care nu iau parte la joc) nu se iau în considerare.  

În cazul în care doi sau mai mulţi jucători sunt penalizaţi cu un cartonaş în urma aceluiaşi incident, doar cel acordat primului jucător va fi luat în considerare.  

În cazul în care unui jucător i se acordă al doilea cartonaş galben, urmat de unul roşu, acesta este considerat ca 1 cartonaş în următorul tip de pariu de acest fel oferit. 

Sub/Peste goluri înscrise de echipa gazdă – Se ia în considerare numărul total de goluri înscrise în meci doar de către echipa gazdă, raportat la o valoare înscrisă pe ofertă. Respectiva valoare se va modifica pe parcursul fiecărui meci, luându-se în considerare la validarea Biletului, valoarea înscrisă în momentul acceptării pariului.  

Sub/Peste goluri înscrise de echipa oaspete – Se ia în considerare numărul total de goluri înscrise în meci doar de către echipa oaspete, raportat la o valoare înscrisă pe ofertă.  

Victorie la 0 – Pariul este câştigător dacă echipa pe care aţi pariat înscrie fără să primească niciun gol pe toată durata celor 90 de minute regulamentare de joc. În cazul în care rezultatul meciului este 0-0, pariul este considerat pierdut. 


Ambele marcatoare – Pariul este câştigător dacă ambele echipe înscriu pe parcursul meciului. 
Prima repriză 1X2 – Rezultatul luat în considerare la validarea pariurilor este cel de la sfârşitul primei reprize de joc. Opţiunile de pariere sunt: victorie gazde (1), egalitate (X) şi victorie oaspeţi (2), echipa gazdă fiind indicată în partea stângă iar echipa oaspete în partea dreaptă. 

Câștigătorul restului primei reprize (Prima repriză 0:0) – În momentul acceptării pariului, scorul este considerat 0:0. Numai golurile înscrise după acceptarea pariului se iau în considerare.  

Scor corect în prima repriză – Biletele vor fi validate luând în considerere scorul corect inregistrat la finalul primei reprize. 

Sub/Peste goluri în prima repriză – Se ia în considerare numărul total de goluri înscrise în prima repriză, raportat la o valoare înscrisă pe ofertă.

Următorul (al x-ulea) gol înscris în prima repriză – Ce echipă înscrie următorul (al x-ulea) gol înscris în prima repriză? Orice autogol este creditat ca şi gol al adversarilor, nu ca al echipei care l-a înscris. 

Sub/Peste goluri în prima repriză (gazde) – Se ia în considerare numărul de goluri înscrise de echipa gazdă în prima repriză, raportat la o valoare înscrisă pe ofertă. 

Sub/Peste goluri în prima repriză (oaspeţi) – Se ia în considerare numărul de goluri înscrise de echipa oaspete în prima repriză, raportat la o valoare înscrisă pe ofertă. 

Victorie la 0 în prima repriză – Pariul este câştigător dacă echipa pe care aţi pariat înscrie fără să primească niciun gol pe toată durata primei reprize de joc. 

Număr de goluri în prima repriză  – Se ia în considerare valoarea exactă de goluri înscrisă în prima repriză. 

Număr de goluri înscrise de echipa gazdă în prima repriză – Trebuie indicat numărul exact de goluri înscrise de către echipa gazdă în prima repriză. 

Număr de goluri înscrise de echipa oaspete în prima repriză – Trebuie indicat numărul exact de goluri înscrise de către echipa oaspete în prima repriză. 

Sub/Peste cornere în prima repriză – Se ia în considerare numărul total de cornere în prima repriză, raportat la o valoare înscrisă pe ofertă. Cornerele acordate dar neexecutate ulterior nu se iau în considerare. 

Sub/Peste cornere executate de echipa gazdă în prima repriză – Trebuie să indicaţi valoarea cornerelor executate de către echipa gazdă în prima repriză. Cornerele acordate dar neexecutate ulterior nu se iau în considerare. 

Sub/Peste cornere executate de echipa oaspete în prima repriză – Trebuie să indicaţi valoarea cornerelor executate de către echipa oaspete în prima repriză. Cornerele acordate dar neexecutate ulterior nu se iau în considerare. 

Şansă multi corner în prima repriză – Se ia în considerare numărul total de cornere executate în prima repriză. Cornerele acordate dar neexecutate ulterior nu se iau în considerare. 

Primul gol (15 minute de joc) – În  cazul acestui tip de pariu, meciul este împărţit în intervale de câte 15 minute de joc, după cum urmează: Lovitura de începere – 14:59; 15:00 – 29:59; 30:00 – Pauză; Pauză – 59:59; 60:00 – 74:59; 75:00 – Final. Trebuie să indicaţi echipa care înscrie primul gol în fiecare dintre intervale. Aşadar, aveţi la dispoziţie următoarele 3 opţiuni: 1- primul gol dintr-un interval ales este înscris de echipa gazdă; X- nu este înscris niciun gol în intervalul ales; 2- primul gol dintr-un interval ales este înscris de echipa oaspete. 

Sub/Peste goluri (15 minute de joc) – Ca şi în cazul tipului de pariu prezentat anterior, meciul este împărţit în aceleaşi intervale a câte 15 minute de joc. Se ia în considerare numărul total de goluri înscrise în fiecare dintre intervale, raportat la o valoare înscrisă pe ofertă. Respectiva valoare se va modifica pe parcursul fiecărui interval de joc, luându-se în considerare valoarea înscrisă în momentul acceptării pariului. 

Cum va fi înscris următorul gol? – Se ia în considerare următorul gol ales, existând astfel 5 opţiuni de pariere: 

- Lovitură liberă: golul ales trebuie să fie înscris direct din lovitură liberă. Loviturile deviate sunt luate în considerare, cu condiţia ca marcatorul golului să fie cel care a executat lovitura liberă; - Penalti (lovitură de la 11 metri): golul ales trebuie să fie înscris direct din penalti, marcatorul golului fiind numit cel care a executat penalti-ul; - Lovitură de cap: ultima atingere a balonului de către marcatorul golului trebuie să fie cu capul; - Autogol: golul ales trebuie să fie înscris în urma unui autogol. Această modalitate de înscriere le elimină pe toate celelalte. Astfel, de exemplu, dacă un gol înscris cu capul este un autogol, tipul de pariu se ia în considerare ca fiind un autogol, nu lovitură de cap; - Şut: golul ales trebuie să fie înscris în orice altă modalitate care nu este inclusă în cele de mai sus. 

În cazul în care nu este înscris niciun gol după acceptarea unui pariu, acesta este considerat nul şi validat la o Cotă de 1.00. 

Lovitura de începere – Trebuie indicată echipa care va executa lovitura de începere a meciului. 
Handicap – Cotele luate în considerare la validarea pariurilor sunt cele afişate în momentul disputării meciului, ajustate pentru handicap. Valoarea handicapului la care se raportează pariurile se va modifica pe parcursul meciului iar la validarea pariurilor se ia în considerare valoarea afişată acceptării pariurilor. 

Doar victorie – Se poate paria doar pe victoria unei echipe, iar în cazul în care oricare dintre echipe câştigă meciul, indiferent de diferenţa de goluri, echipa câştigătoare va fi considerată opţiunea câştigătoare. În cazul în care meciul se termină la egalitate, toate pariurile sunt considerate nule şi validate la o cotă de 1,00. 

Total goluri de echipă – Trebuie indicat numărul total de goluri înscrise de echipa aleasă. 
Şansă dublă – Acest tip de pariu are disponibile următoarele opţiuni: 
- 1X – în cazul în care rezultatul meciului este reprezentat de victoria echipei gazdă sau egalitate; - X2 – în cazul în care rezultatul meciului este reprezentat de victoria echipei oaspete sau egalitate; - 12 – în cazul în care una din cele două echipe câştigă meciul. 
În cazul în care un meci este disputat pe teren neutru, echipa afişată în partea stângă a ofertei este considerată echipa gazdă. 
Par/ impar – Trebuie indicat dacă numărul total de goluri înscrise de ambele echipe în meci este un număr Par sau Impar. Scorul de 0-0 dintr-un meci este considerat Par. 

Următorul (al x-ulea) marcator – Ce jucător înscrie următorul (al x-ulea) gol? Golurile înscrise în extra-time şi la loviturile de departajare nu vor fi luate în considerare. Autogolurile nu vor fi luate în considerare. Pariurile pe jucătorii care nu iau parte la joc până la înscrierea următorului (al x-ulea) gol sunt validate la cotă de 1.00. 

Pentru pariurile pe jucătorul care va marca ultimul gol, în cazul în care jucătorul nu ia parte la joc, pariul este nul şi rambursabil la cererea clientului. 

Marcator – trebuie indicat dacă jucătorul nominalizat va marca în meci. Golurile înscrise în extra-time şi la loviturile de departajare nu vor fi luate în considerare. Autogolurile nu vor fi luate în considerare. În cazul în care jucătorul nu ia parte la joc, pariul este nul şi rambursabil la cererea clientului. 

În ce repriza se înscriu mai multe goluri? – Se va indica repriza în care se vor marca cele mai multe goluri. 

Handicap Asiatic – valoarea handicapului variază de la zero până la un număr de goluri, astfel încât cotele acordate participanţilor să fie aproape de aceeaşi valoare. Dacă valoarea handicapului este 0, atunci echipa care înscrie mai multe goluri în meci este câştigătoare. Dacă meciul se termină la egalitate, pariurile sunt considerate nule şi validate la o cotă de 1,00. 

Handicap întreg (ex: 0,1,2,3 etc.) – dacă numărul de goluri înscrise de fiecare echipă este egal după aplicarea handicapului, pariurile sunt considerate nule şi validate la o cotă de 1,00. 

Exemplu: Meciul Arsenal – Everton, unde Arsenal este echipa favorită iar “handicapul” aplicat este -1. 

- Pariurile plasate pe victoria lui Arsenal sunt câştigătoare dacă aceasta câştigă la o diferenţă mai mare de 1 gol. Dacă Arsenal câştigă la o diferenţa de doar 1 gol, pariurile sunt considerate nule; - Pariurile plasate pe victoria lui Everton sunt câştigătoare dacă meciul se termină egal sau câştigă Everton.  

Handicap la jumătate (ex: 0.5, 1.5, 2.5 etc.) – în cazul acestui tip de pariu, pariurile pot fi doar câştigătoare sau necâştigătoare, întrucât o egalitate este imposibilă. 
Exemplu: Meciul Germania – Danemarca, unde Germania este favorită iar “handicapul” aplicat este -1.5. 

- Pariurile plasate pe victoria Germaniei sunt câştigătoare dacă aceasta câştigă la o diferenţa mai mare de 1 gol;- Pariurile plasate pe victoria Danemarcei sunt câştigătoare dacă aceasta nu pierde meciul la o diferenţă mai mare de 1 gol.

Handicap împărţit: în cazul acestui tip de handicap, miza este împărţită în mod egal între două pariuri. Primul pariu este plasat pe Handicapul Întreg iar celălalt pe Handicap la Jumătate. Dacă handicapul total aplicat este -1.25, atunci primul pariu va avea un handicap de -1 iar cel de-al doilea de -1.5. 

Exemplu: Meciul Inter – Juventus, unde Inter este echipa favorită iar Handicapul Împărţit este -1.25. Miza plasată pe Inter câştigătoare este împărţită în jumătate pe Inter la un handicap de -1 gol iar cealaltă jumătate la un handicap de -1.5 goluri. 

- Dacă rezultatul final al meciului este 2-1, jumătate de pariu este pierdut pentru handicapul de -1.5 iar cealaltă jumătate este considerată nulă la handicapul de -1 gol; - Dacă pariul este plasat pe victoria lui Juventus, atunci jumătate de pariu este câştigător (+1.5 goluri) iar cealaltă jumătate este considerată nulă (+1 gol). 

Handicap Asiatic – Sunt luate în considerare toate golurile, indiferent dacă ele au fost înscrise înainte sau după acceptarea Biletelor. Validarea Biletelor este făcută luând în considerare cele 90 de minute regulamentare de joc, care includ minutele de prelungire acordate pentru a compensa minutele de pauză datorate accidentărilor sau altor întreruperi, dar exclude extra-time şi loviturile de departajare. 

Exemplu: La meciul Roma - Juventus, unde Roma conduce cu 1-0, valoarea handicapului pentru Roma este -0,5, respectiv +0,5 pentru Juventus. Dacă rezultatul final al meciului este 1-1, atunci pariurile plasate pe Roma la handicap -0,5 vor fi validate ca şi pierdute, iar cele pe Juventus +0,5 vor fi validate ca şi câştigătoare.  

Handicap Asiatic-Prima repriză – Sunt luate în considerare toate golurile, indiferent dacă ele au fost înscrise înainte sau după acceptarea Biletelor. Validarea Biletelor este făcută luând în considerare golurile înscrise în prima repriză regulamentară de joc. 

Exemplu: La meciul Milan - Inter, unde Milan conduce cu 1-0, valoarea handicapului pentru Milan este -0,5, respectiv +0,5 pentru Inter. Dacă rezultatul primei reprize este 1-1, atunci pariurile plasate pe Milan la handicap -0,5 vor fi validate ca şi pierdute, iar cele pe Inter +0,5 vor fi validate ca şi câştigătoare. 

Handicap Asiatic în extra-time – Sunt luate în considerare toate golurile, indiferent dacă ele au fost înscrise înainte sau după acceptarea Biletelor. Biletele vor fi validate luând în considerare rezultatul perioadei extra-time, determinat de golurile marcate în extra-time, nefiind luate în considerare golurile înscrise la loviturile de departajare. 

Exemplu: La meciul Inter - Bayern Munchen, după timpul regulamentar de joc, scorul este 0-0. În extratime Inter conduce pe Bayern Munchen cu scorul de 2-0, unde valoarea handicapului la Inter este -1,5, respectiv +1,5 pentru Bayern Munchen. Dacă la finalul perioadei extra-time scorul este 2-1, atunci pariurile plasate pe Inter la handicap -1,5 vor fi validate ca şi pierdute, iar cele plasate pe Bayern Munchen la handicap +1,5 vor fi validate ca şi câştigătoare. 

Sub/Peste goluri Asiatic – Sunt luate în considerare toate golurile, indiferent dacă ele au fost înscrise înainte sau după acceptarea Biletelor. Validarea Biletelor este făcută luând în considerare rezultatul meciului la finalul timpului regulamentar de joc. Extra-time şi loviturile de departajare nu sunt luate în considerare. 

Exemplu: Valoarea afişată în ofertă este de 2 goluri. Pariurile plasate pe mai puţin de 2 goluri vor fi considerate câştigătoare în cazul în care în meci se vor înscrie 0 goluri sau 1 gol. Dacă meciul se finalizează cu fix 2 goluri înscrise, atunci pariurile plasate pe mai puţin de 2 goluri vor fi validate la o Cotă de 1,00. În cazul în care se înscriu 3 sau mai mult de 3 goluri, atunci pariurile plasate pe mai puţin de 2 goluri vor fi validate ca şi pierdute. 

Exemplu: Valoarea afişată în ofertă este de 2,25 goluri. Pariurile plasate pe mai puţin de 2,25 goluri vor fi considerate câştigătoare în cazul în care în meci se vor înscrie 0 goluri sau 1 gol. Dacă meciul se finalizează cu fix 2 goluri înscrise, jumătate din miza pariată va fi considerată câştigătoare, celeilalte jumătăţi acordându-i-se o Cotă de 1,00. În cazul în care se înscriu 3 sau mai mult de 3 goluri, atunci pariurile plasate pe mai puţin de 2 goluri vor fi validate ca şi pierdute. 

Exemplu: Valoarea afişată în ofertă este de 2,75 goluri. Pariurile plasate pe mai mult de 2,75 goluri sunt considerate câştigătoare în cazul în care se înscriu 4 sau mai mult de 4 goluri. Dacă meciul se finalizează cu fix 3 goluri înscrise, jumătate din miza pariată va fi considerată câştigătoare, celeilalte jumătăţi acordândui-se o Cotă de 1,00. În cazul în care se înscriu 0, 1 sau 2 goluri, atunci pariurile plasate pe mai mult de 2,75 goluri vor fi validate ca şi pierdute. 
Sub/Peste goluri Asiatic în prima repriză – Sunt luate în considerare toate golurile, indiferent dacă ele au fost înscrise înainte sau după acceptarea Biletelor. Validarea Biletelor este făcută luând în considerare rezultatul meciului de la finalul primei reprize.  

Extra-time 

Câştigător extra-time – Rezultatele luate în considerare sunt cele înregistrate în extra-time. Golurile înscrise în timpul regulamentar de joc (90 de minute) şi cele în urma loviturilor de departajare nu se iau în considerare.  

Prima repriză din extra-time – Biletele vor fi validate luând în considerare rezultatul primei reprize din extra-time, determinat de golurile marcate în această repriză. 

Sub/Peste goluri în extra-time – Rezultatele luate în considerare sunt cele înregistrate în extra-time. Golurile înscrise în timpul regulamentar de joc (90 de minute) şi cele în urma loviturilor de departajare nu se iau în considerare.  

Numărul de goluri la care se raportează acest pariu se va schimba pe parcursul prelungirilor extra-time, însă valoarea luată în considerare este cea din momentul acceptării pariului.  

Câştigă restul meciului – În momentul acceptării pariului, scorul meciului este considerat 0:0. Doar golurile înscrise după acceptarea pariurilor sunt luate în considerare. 

Următorul gol din extra-time – Trebuie indicată echipa care va înscrie următorul (al x-ulea) gol în meci. 

Următorul gol în prima repriză din extra-time – Trebuie indicată echipa care va înscrie următorul (al x-ulea) gol în prima repriză din extra-time. 

Scor corect în extra-time – Biletele vor fi validate luând în considerare scorul final după finalizarea perioadei extra-time, determinat de golurile înscrise în această repriză. Golurile marcate la loviturile de departajare nu vor fi luate în considerare. 

Scor corect în prima repriză din extra-time – Biletele vor fi validate luând în considerare scorul final după finalizarea primei reprize din extra-time, determinat de golurile înscrise în această repriză. 

Lovituri de departajare 

Rezultatele luate în considerare sunt cele înregistrate în urma executării loviturilor de departajare ce urmează după prelungirile extra-time. 

Echipa care înscrie următoarea (a x-a) lovitură de departajare – În cazul acestui tip de pariu trebuie indicată echipa care va înscrie următoarea (a x-a) sa lovitură de departajare ce urmează a fi executată. În cazul loviturilor de departajare re-executate, rezultatul oficial înregistrat este cel luat în considerare. 

FUTSAL 

Toate pariurile vor fi validate la sfârșitul timpului regulamentar de joc. Extra-time și loviturile de departajare nu vor fi luate în considerare. 

Rezultat final 1X2 – Echipa unu (1) este indicată în stânga şi este considerată întotdeauna echipa gazdă. Echipa doi (2) este indicată în dreapta şi este considerată întotdeauna echipa oaspete. De asemenea, atunci când un meci se dispută pe teren neutru, echipa indicată în partea stângă este considerată echipa gazdă şi echipa indicată în partea dreaptă este considerată echipa oaspete. Egalitatea este indicată în centru, sub semnul X. 
Doar victorie – trebuie indicată echipa care va câștiga meciul. În cazul în care meciul se termină la egalitate, pariul primește cotă 1,00. La validarea pariurilor se ia în considerare doar timpul regulamentar de joc, excluzând prelungirile extra-time. 

Goluri Gazde – trebuie indicat numărul de goluri marcate pe parcursul întregului meci de echipa gazdă. La validarea pariurilor se ia în considerare doar timpul regulamentar de joc, excluzând prelungirile extra-time.  
Goluri Oaspeți – trebuie indicat numărul de goluri marcate pe parcursul întregului meci de echipa oaspete. La validarea pariurilor se ia în considerare doar timpul regulamentar de joc, excluzând prelungirile extratime.  
Scor corect – Rezultatul luat în considerare este cel obţinut la finalizarea timpului regulamentar de joc. 

Par/Impar – trebuie indicat dacă numărul total de goluri marcate va fi par sau impar. Dacă numărul total de goluri înscrise este 0, acesta este considerat ca fiind par. 

Câștigătorul restului meciului (Pariu Live 0:0) – În momentul acceptării pariului, scorul este considerat 0:0. Sunt luate în considerare doar golurile înscrise după acceptarea pariului. 

Sub/Peste goluri – Se ia în considerare numărul total de goluri înscrise în meci, raportat la o valoare înscrisă pe ofertă. Respectiva valoare se va modifica pe parcursul fiecărui meci, luându-se în considerare la validarea Biletului valoarea înscrisă în momentul acceptării pariului. 

Următorul (al x-ulea) gol înscris – Este luată în considerare echipa care este creditată cu următorul (al xulea) gol înscris. Orice autogol este creditat ca gol al adversarilor, nu ca al echipei care l-a înscris. 

Prima repriză 1X2 – Rezultatul luat în considerare la validarea pariurilor este cel de la sfârşitul primei reprize de joc. Opţiunile de pariere sunt: victorie gazde (1), egalitate (X) şi victorie oaspeţi (2), echipa gazdă fiind indicată în partea stângă iar echipa oaspete în partea dreaptă. 

Câștigătorul restului primei reprize (Prima repriză 0:0) – În momentul acceptării pariului, scorul este considerat 0:0. Numai golurile înscrise după acceptarea pariului se iau în considerare.  

Sub/Peste goluri în prima repriză – Se ia în considerare numărul total de goluri înscrise în prima repriză, raportat la o valoare înscrisă pe ofertă. 

Următorul (al x-ulea) gol înscris în prima repriză – Ce echipă înscrie următorul (al x-ulea) gol înscris în prima repriză?  

TENIS 

Pe lângă regulile speciale pentru tenis, se vor aplica următoarele reguli specifice: 
În cazul în care meciul este iniţiat, dar nu finalizat, toate pariurile pe meciul respectiv vor fi nule, cu excepția pariurilor al căror rezultat a fost deja stabilit în momentul întreruperii.  

În eventualitatea în care se dispută în meci „Super tie-break”, acesta va însemna un singur game (un „Super tie-break” decide un meci de dublu, atunci când scorul la seturi este de 1-1 în cadrul unui meci de cel mai bun din trei seturi). 

Câştigătorul următorului game – Trebuie indicat câştigătorul următorului (al x-ulea) game. În cazul în care game-ul nu este finalizat, indiferent de motiv, pariurile sunt considerate nule şi validate la o cotă de 1,00. Jucătorul care serveşte în următorul game este notat cu litera “S”. În cazul în care jucătorul care serveşte este indicat greşit, toate pariurile acceptate pe acesta vor fi considerate nule şi validate la o cotă de 1,00, indiferent de rezultatul Evenimentului.  

Câştigătorul setului curent – Se ia în considerare câştigătorul setului care se desfăşoară în momentul acceptării pariului. Dacă setul pe care s-a pariat nu se finalizează, pariul este considerat nul şi validat la o Cotă de 1,00. 
Scorul corect al setului curent – Se ia în considerare scorul corect al setului care se desfăşoară în momentul acceptării pariului. Dacă setul pe care s-a pariat nu se finalizează, pariul este considerat nul şi validat la o Cotă de 1,00. 

Scor la seturi (meci din 3/ din 5 seturi) – Trebuie indicat scorul corect pe seturi în meci. Pariurile sunt considerate nule în cazul în care numărul reglementat de seturi nu este finalizat sau modificat. 

Număr de seturi (meci din 3/ din 5 seturi) – Trebuie indicat numărul de seturi jucate în meci. Pariurile sunt considerate nule în cazul în care numărul reglementat de seturi nu este finalizat sau modificat. 

Sub/Peste Game-uri (în meci) – Se ia în considerare numărul total de game-uri jucate în meci. Meciul trebuie să fie jucat până la final, altfel toate pariurile sunt considerate nule, cu excepţia pariurilor al căror rezultat a fost deja stabilit în momentul abandonului.  

Exemplu: Dacă meciul Federer - Nadal este abandonat la scorul 6-4 4-6 4-6 3-2, atunci pariurile plasate pe mai mult de 32.5 Game-uri sunt considerate câştigătoare şi toate pariurile plasate pe mai puţin de 32.5 Game-uri sunt considerate pierdute. În cazul în care pariurile sunt plasate pe mai puţin sau mai mult de 36.5 Game-uri, atunci acestea sunt considerate nule. 

Numărul de game-uri la care se raportează pariurile se va schimba pe parcursul meciului iar la validarea acestora se ia în considerare valoarea înscrisă în momentul acceptării pariurilor. 

Sub/Peste Game-uri (în set) – La validarea pariurilor se ia în considerare numărul total de game-uri jucate în setul ales. Setul ales trebuie să fie jucat până la final, altfel toate pariurile sunt considerate nule, cu excepţia pariurilor al căror rezultat a fost deja stabilit în momentul abandonului.  

Exemplu: Meciul Federer - Nadal este abandonat în primul set la scorul de 5-5 la Game-uri. Pariurile plasate pe mai puţin de 9.5 Game-uri în primul set sunt considerate pierdute, pariurile pe mai mult de 9.5 Gameuri în primul set sunt considerate câştigătoare. Pariurile plasate pe mai puţin sau mai mult de 10.5 Gameuri vor fi considerate nule. 

Scorul următorului game – la validarea pariurilor se ia în considerare: 
- scorul următorului (al x-ulea) game sau - oricare din jucători să câştige la 0/ 15/ 30/ 40 sau - jucătorul care serveşte câştigă la 0/ 15/ 30/ 40 sau  - următorul Game este un Break.  
În cazul în care nu este corect indicat pe ofertă jucătorul care serveşte, toate pariurile vor fi considerate nule şi validate la o cotă de 1,00, indiferent de rezultat. 
Par/ Impar – Trebuie indicat dacă numărul total de game-uri jucate în meci este un număr Par sau Impar. 
Set Par/ Impar – Trebuie indicat dacă numărul total de game-uri jucate în setul X este un număr Par sau Impar. 
 

BASCHET 

Pe lângă regulile speciale pentru baschet, se vor aplica următoarele reguli specifice: 
Handicap pe Prima jumătate/ pe sfert – Se ia în considerare scorul jumătăţii de meci/ sfertului ales. Valoarea înscrisă pe ofertă (diferenţa de puncte dintre cele două echipe) se va schimba pe parcursul fiecărei jumătăţi/ sfert de meci, fiind luată în considerare la validarea Biletului valoarea înscrisă în momentul acceptării pariului. La pariurile pe ultimul sfert din meci, rezultatul luat în considerare la validarea Biletului este cel din timpul regulamentar de joc, exceptând prelungirile extra-time. 

Sub/Peste puncte în prima jumătate/ sfert – Se ia în considerare numărul total de puncte înscrise în jumătatea aleasă/ sfertul ales din joc, raportat la o valoare înscrisă pe ofertă. Respectiva valoare se poate modifica pe parcursul fiecărui sfert/ jumătăţi, luându-se în considerare la validarea Biletului valoarea înscrisă în momentul acceptării pariului. La pariurile pe ultimul sfert din meci, rezultatul luat în considerare la validarea Biletului este cel din timpul regulamentar de joc, exceptând prelungirile extra-time. 

Doar victorie în prima jumătate/ primul sfert – Se ia în considerare scorul jumătăţii/ sfertului ales, fără prelungirile extra-time. În cazul în care oricare dintre echipe câştigă jumătatea/ sfertul la orice diferenţă de puncte, echipa cîştigătoare este considerată opţiunea câştigătoare. În cazul în care jumătatea/ sfertul ales se termină la egalitate, toate pariurile sunt considerate nule şi validate la o cotă de 1,00. 

Par/ Impar – Trebuie indicat dacă numărul total de puncte marcate în meci este un număr Par sau Impar. La validarea pariurilor se IAU în considerare şi prelungirile extra-time. 

Par/ Impar la jumătate/ sfert – Trebuie indicat dacă numărul total de puncte marcate în jumătatea/ sfertul ales este un număr Par sau Impar. La validarea pariurilor NU se iau în considerare şi prelungirile extra-time. 
Cursa după puncte – Trebuie indicată echipa care va înscrie prima numărul de puncte prezentat în ofertă. În cazul în care niciuna dintre echipe nu reușește să înscrie numărul de puncte prezentat în ofertă, toate pariurile pe această selecție sunt considerate nule şi validate la o cotă de 1,00. 
 

HOCHEI 

Rezultatele luate în considerare sunt cele înregistrate în timpul regulamentar de joc, excluzând prelungirile extra-time şi loviturile de departajare, cu excepţia tipurilor de pariu “Repriză”, “Extra-time”, “Lovituri de departajare” şi “Pariu Live 0:0”. La pariurile pe “Repriză” se ia în considerare scorul înregistrat în repriza aleasă.  
Pe lângă regulile speciale pentru Hochei, se vor aplica următoarele reguli specifice: 
Doar victorie – Se poate paria doar pe victoria unei echipe, iar în cazul în care oricare dintre echipe câştigă meciul, indiferent de diferenţa de goluri, echipa câştigătoare va fi considerată opţiunea câştigătoare. În cazul în care meciul se termină la egalitate, toate pariurile sunt considerate nule şi validate la o cotă de 1,00. 
Pariu Live 0:0 – În momentul acceptării pariului, scorul este considerat 0:0. Doar golurile înscrise după acceptarea pariului se iau în considerare. 

Șansă Dublă – trebuie indicată modalitatea de finalizare a meciului pe baza tipului de pariu Șansă Dublă. 
Număr de goluri înscrise de echipa gazdă – Trebuie indicat numărul exact de goluri înscrise de către echipa gazdă. Extra-time nu se ia în considerare. 

Număr de goluri înscrise de echipa oaspete – Trebuie indicat numărul exact de goluri înscrise de către echipa oaspete. Extra-time nu se ia în considerare. 

Sub/Peste goluri în prima repriză – Se ia în considerare numărul total de goluri înscrise în prima repriză, raportat la o valoare înscrisă pe ofertă. 

Sub/Peste goluri în a doua repriză – Se ia în considerare numărul total de goluri înscrise în a doua repriză, raportat la o valoare înscrisă pe ofertă. 

Câștigătorul restului meciului (Pariu Live 0:0) – În momentul acceptării pariului, scorul este considerat 0:0. Sunt luate în considerare doar golurile înscrise după acceptarea pariului. 

Repriză 1X2 – Se ia în considerare doar scorul înregistrat în repriza aleasă. În cazul în care aceasta nu se finalizează, toate pariurile sunt considerate nule şi validate la o cotă de 1,00. Repriza a 3-a exclude prelungirile extra-time. 

Câștigătorul restului primei reprize (Pariu Live 0:0) – În momentul acceptării pariului, scorul este considerat 0:0. Numai golurile înscrise după acceptarea pariului se iau în considerare.  

Câștigătorul restului reprizei secunde (Pariu Live 0:0) – În momentul acceptării pariului, scorul este considerat 0:0. Numai golurile înscrise după acceptarea pariului se iau în considerare.  

Următorul gol – Trebuie indicată echipa care va înscrie următorul (al x-ulea) gol înscris în timpul regulamentar de joc, excluzând prelungirile extra-time. 

Extra-time 0:0 – La momentul acceptării pariului, scorul este considerat 0:0. Doar golurile înscrise după acceptarea pariului se iau în considerare. 

Câştigă la lovituri de departajare – Se iau în considerare doar statisticile oficiale ale loviturilor de departajare. 
 

RUGBY 
 

Toate pariurile vor fi validate la sfârșitul timpului regulamentar de joc. Extra-time nu vor fi luate în considerare. 
Rezultat final 1X2 – Echipa unu (1) este indicată în stânga şi este considerată întotdeauna echipa gazdă. Echipa doi (2) este indicată în dreapta şi este considerată întotdeauna echipa oaspete. De asemenea, atunci când un meci se dispută pe teren neutru, echipa indicată în partea stângă este considerată echipa gazdă şi echipa indicată în partea dreaptă este considerată echipa oaspete. Egalitatea este indicată în centru, sub semnul X. 
Doar victorie – trebuie indicată echipa care va câștiga meciul. În cazul în care meciul se termină la egalitate, pariul primește cotă 1,00. La validarea pariurilor se ia în considerare doar timpul regulamentar de joc, excluzând prelungirile extra-time. 

Număr de puncte înscrise în meci – Trebuie indicat numărul de puncte înscrise în meci de ambele echipe în timpul regulamentar de joc. Extra-time nu se ia în considerare. 

Număr de puncte înscrise de echipa gazdă – Trebuie indicat numărul de puncte înscrise de către echipa gazdă în timpul regulamentar de joc. Extra-time nu se ia în considerare. 

Număr de puncte înscrise de echipa oaspete – Trebuie indicat numărul de puncte înscrise de către echipa oaspete în timpul regulamentar de joc. Extra-time nu se ia în considerare. 

Par/ impar – Trebuie indicat dacă numărul total de puncte înscrise de ambele echipe în meci este un număr Par sau Impar. Scorul de 0-0 dintr-un meci este considerat Par. 

Câștigătorul restului meciului (Pariu Live 0:0) – În momentul acceptării pariului, scorul este considerat 0:0. Sunt luate în considerare doar punctele înscrise după acceptarea pariului. 

Exemplu: Meciul Italia - Franța, în momentul plasării Biletului Italia conduce Franța cu 7:0 

- Dacă rezultatul final al meciului este 20:3, pariurile plasate pe victoria echipei gazdă vor fi câștigătoare. - Dacă rezultatul final al meciului este 21:14, vor fi câștigătoare Biletele plasate pe egalitate. - Dacă rezultatul final al meciului este 19:18, pariurile plasate pe victoria echipei oaspete vor fi câștigătoare. 

Handicap Asiatic – Acest tip de pariu permite indicarea rezultatului final al unei partide, dar cu aplicarea unui „handicap” echipei gazdă.

Exemplu: Pentru meciul Italia - Franța valoarea handicapului este de +7,5 

- Rezultatul final este 19:25, iar după aplicarea handicapului 26,5:25, vor fi câștigătoare Biletele plasate pe victoria echipei gazdă. - Rezultatul final este 19:28, iar după aplicarea handicapului 26,5:28, vor fi câștigătoare Biletele plasate pe victoria echipei oaspete.


Prima repriză 1X2 – Rezultatul luat în considerare la validarea pariurilor este cel de la sfârşitul primei reprize de joc. Echipa unu (1) este indicată în stânga şi este considerată întotdeauna echipa gazdă. Echipa doi (2) este indicată în dreapta şi este considerată întotdeauna echipa oaspete. De asemenea, atunci când un meci se dispută pe teren neutru, echipa indicată în partea stângă este considerată echipa gazdă şi echipa indicată în partea dreaptă este considerată echipa oaspete. Egalitatea este indicată în centru, sub semnul X.

Sub/Peste puncte în prima repriză – Se ia în considerare numărul total de puncte înscrise în prima repriză, raportat la o valoare înscrisă pe ofertă. 
 

FOTBAL AMERICAN 

Tipurile de pariuri vor fi validate luându-se în considerare timpul regulamentar de joc (Meciul este format din 4 sferturi a câte 15 minute fiecare). Pentru alte tipuri de pariuri se vor lua în considerare extra-time. Timpul regulamentar de joc trebuie finalizat (60 de minute) pentru ca pariurile să rămână valabile, cu excepția pariurilor deja finalizate. Dacă meciul se încheie la egalitate după extra-time, toate pariurile plasate pe tipul de pariu Moneyline vor fi validate la cota 1,00. 

Moneyline – trebuie indicată echipa care va câștiga meciul. La validarea pariurilor se ia în considerare timpul regulamentar de joc, inclusiv prelungirile extra-time. 

Sub/Peste X puncte – trebuie indicat dacă ambele echipe vor înscrie mai puțin sau mai mult de X puncte în meci. Include extra-time. 
Sub/Peste X puncte înscrise de echipa gazdă – trebuie indicat dacă echipa gazdă va înscrie mai puțin sau mai mult de X puncte în meci. Include extra-time. 

Sub/Peste X puncte înscrise de echipa oastepte – trebuie indicat dacă echipa oaspete va înscrie mai puțin sau mai mult de X puncte în meci. Include extra-time. 

Rezultat la prima jumătate – Trebuie indicat câștigătorul primei jumătăți a meciului. 
Sub/Peste X puncte în prima jumătate – trebuie indicat dacă ambele echipe vor înscrie mai puțin sau mai mult de X puncte în prima jumătate.  

Sub/Peste X puncte în sfertul X – trebuie indicat dacă ambele echipe vor înscrie mai puțin sau mai mult de X puncte în sfertul X. 

Următoarea echipă care va înscrie – Trebuie indicată următoarea echipă care va înscrie în meci, inclusiv extra-time. Opțiuni de pariere: 

- 1 – echipa gazdă va înscrie următoarea - 2 – echipa oaspete va înscrie următoarea - Niciuna din echipe nu va înscrie – din momentul emiterii pariului nu se va mai înscrie niciun punct. 
Cum va fi înscris următorul punct? – Se ia în considerare următorul punct înscris în timpul meciului, inclusiv extra-time, existând astfel 4 opţiuni de pariere: 
- Touchdown  - Field Goal  - Safety  - Nu va mai fi înscris niciun punct  
 

VOLEI 
 

Meciul trebuie finalizat, altfel toate pariurile sunt considerate nule şi validate la o cotă de 1,00, exceptând cele al căror rezultat a fost deja determinat în momentul opririi acestuia.  

În cazul în care arbitrul penalizează la puncte, rezultatele oficiale vor fi folosite la validarea pariurilor, exceptând cele al căror rezultat a fost deja determinat în momentul penalizării de puncte. 

Scor corect la seturi (meci din 5 seturi) – Se ia în considerare scorul corect la seturi în meci. În cazul în care numărul regulamentar de seturi nu este finalizat, pariurile sunt considerate nule şi validate la o cotă de 1,00. 
Număr de seturi (meci din 5 seturi) – Trebuie indicat numărul total de seturi jucate în meci. În cazul în care numărul regulamentar de seturi nu este finalizat, pariurile sunt considerate nule şi validate la o cotă de 1,00. 
Câştigătorul setului curent – Trebuie indicat câştigătorul setului curent. În cazul în care setul nu este finalizat, pariurile sunt considerate nule şi validate la o cotă de 1,00. 

Seturi depăşite – Trebuie indicat numărul de seturi care depăşesc limita de scor de 25 sau 15 puncte câştigătorului. 

Sub/Peste puncte – Se ia în considerare numărul total de puncte din meci. Valoarea la care se raportează pariul se va schimba pe parcursul meciului iar la validarea pariurilor se va lua în considerare valoarea înscrisă în momentul acceptării. 

Handicap – Se iau în considerare cotele afişate folosind punctajul total de la sfârşitul meciului, ajustat pentru handicap. Valoarea handicapului la care se raportează pariurile se va modifica pe parcursul meciului iar la validarea pariurilor se ia în considerare valoarea afişată în momentul acceptării pariurilor. 

Par/ Impar – Trebuie indicat dacă numărul total de puncte din meci este un număr Par sau Impar. 
Set Par/ Impar – Trebuie indicat dacă numărul total de puncte din setul ales este un număr Par sau Impar. 
Sub/Peste puncte în set – Se ia în considerare numărul total de puncte din setul ales. Valoarea la care se raportează pariul se va schimba pe parcursul meciului iar la validarea pariurilor se va lua în considerare valoarea înscrisă în momentul acceptării. 

Handicap pe set – Se iau în considerare cotele afişate folosind numărul total de puncte de la finalul setului ales, ajustat pentru handicap. Valoarea la care se raportează pariul se va schimba pe parcursul meciului iar la validarea pariurilor se va lua în considerare valoarea înscrisă în momentul acceptării. 

Înscrie următorul (al x-ulea) punct – Trebuie indicată echipa care va înscrie următorul (al x-ulea) punct. În cazul în care punctul nu este disputat datorită sfârşitului jocului sau al setului, toate pariurile pe acel punct vor fi considerate nule. 

Cursa după puncte – Trebuie indicată echipa care va înscrie prima numărul de puncte prezentat în ofertă.  
Cursa după puncte în setul X – Trebuie indicată echipa care va înscrie prima numărul de puncte prezentat în ofertă în setul X. 

În cazul în care niciuna dintre echipe nu reușește să înscrie numărul de puncte prezentat în ofertă, toate pariurile pe această selecție sunt considerate nule şi validate la o cotă de 1,00. 
 

VOLEI PE PLAJĂ 
 

Meciul trebuie finalizat, altfel toate pariurile sunt considerate nule şi validate la o cotă de 1,00, exceptând cele al căror rezultat a fost deja determinat în momentul opririi acestuia. În cazul în care unul din jucătorii nominalizaţi să ia parte la meci este schimbat înainte de începerea meciului, pariul este nul. 

Scor corect la seturi (meci din 3 seturi) – Se ia în considerare scorul corect la seturi în meci. În cazul în care numărul regulamentar de seturi nu este finalizat, pariurile sunt considerate nule şi validate la o cotă de 1,00. 
Număr de seturi (meci din 3 seturi) – Trebuie indicat numărul total de seturi jucate în meci. În cazul în care numărul regulamentar de seturi nu este finalizat, pariurile sunt considerate nule şi validate la o cotă de 1,00. 
Câştigătorul setului curent – Trebuie indicat câştigătorul setului curent. În cazul în care setul nu este finalizat, pariurile sunt considerate nule şi validate la o cotă de 1,00. 

Seturi depăşite – Trebuie indicat numărul de seturi care depăşesc limita de scor de 25 sau 15 puncte în favoarea câştigătorului. 

Sub/Peste puncte – Se ia în considerare numărul total de puncte din meci. Valoarea la care se raportează pariul se va schimba pe parcursul meciului iar la validarea pariurilor se va lua în considerare valoarea înscrisă în momentul acceptării pariurilor. 

Handicap – Se iau în considerare cotele afişate folosind punctajul total de la sfârşitul meciului, ajustat pentru handicap. Valoarea handicapului la care se raportează pariurile se va modifica pe parcursul meciului iar la validarea pariurilor se ia în considerare valoarea înscrisă în momentul acceptării pariurilor.  

Set Par/ Impar – Trebuie indicat dacă numărul total de puncte din setul ales este un număr Par sau Impar. 
Sub/Peste puncte în set – Se ia în considerare numărul total de puncte din setul ales. Valoarea la care se raportează pariul se va schimba pe parcursul meciului iar la validarea pariurilor se va lua în considerare valoarea înscrisă în momentul acceptării pariurilor. 

Handicap pe set – Se iau în considerare cotele afişate folosind numărul total de puncte de la finalul setului ales, ajustat pentru handicap. Valoarea la care se raportează pariul se va schimba pe parcursul meciului iar la validarea pariurilor se va lua în considerare valoarea înscrisă în momentul acceptării pariurilor. 

Înscrie următorul (al x-ulea) punct – Trebuie indicată echipa care va înscrie următorul (al x-ulea) punct. În cazul în care punctul nu este disputat datorită sfârşitului jocului sau al setului, toate pariurile pe acel punct vor fi considerate nule. 

Cursa după puncte – Trebuie indicată echipa care va înscrie prima numărul de puncte prezentat în ofertă. 
 

HANDBAL 

Rezultatele luate în considerare sunt cele înregistrate în timpul regulamentar de joc, excluzând prelungirile extra-time şi loviturile de departajare, cu excepţia tipurilor de pariu ce fac referire la “Prima repriză” şi “Pariu Live 0:0”. Rezultatele luate în considerare pentru pariurile pe “Prima repriză” sunt cele înregistrate în prima repriză de joc. 
Pe lângă regulile speciale pentru Handbal, se vor aplica următoarele reguli specifice: 
Câștigătorul restului meciului (Pariu Live 0:0) – În momentul acceptării pariului, scorul este considerat 0:0. Doar golurile înscrise după acceptarea pariului se iau în considerare. 

Prima repriză 0:0 – În momentul acceptării pariului, scorul este considerat 0:0. Doar golurile înscrise după acceptarea pariului se iau în considerare. La validarea pariurilor se ia în considerare scorul înregistrat la sfârşitul primei reprize de joc. 

Handicap – Se iau în considerare cotele afişate folosind scorul corect al meciului, ajustat pentru handicap. Valoarea la care se raportează pariul se va schimba pe parcursul meciului iar la validarea pariurilor se va lua în considerare valoarea înscrisă în momentul acceptării. 

Handicap la prima repriză – Se iau în considerare cotele afişate folosind scorul corect al primei reprize de joc, ajustat pentru handicap. Valoarea la care se raportează pariul se va schimba pe parcursul meciului iar la validarea pariurilor se va lua în considerare valoarea înscrisă în momentul acceptării. 

Sub/Peste goluri – La validarea pariurilor se ia în considerare numărul total de goluri înscrise în meci. Numărul de goluri la care se raportează pariurile se va schimba pe parcursul meciului iar la validarea acestora se ia în considerare valoarea înscrisă în momentul acceptării pariurilor. 

Sub/Peste goluri la prima repriză – La validarea pariurilor se ia în considerare numărul total de goluri înscrise în prima repriză a meciului. Numărul de goluri la care se raportează pariurile se va schimba pe parcursul meciului iar la validarea acestora se ia în considerare valoarea înscrisă în momentul acceptării pariurilor. 

Par/ Impar – Trebuie indicat dacă numărul total de goluri înscrise în meci este un număr Par sau Impar. Rezultatul de 0-0 va fi considerat Par. 

Par/Impar la prima repriză – Trebuie indicat dacă numărul total de goluri înscrise în prima repriză a meciului este un număr Par sau Impar. Rezultatul de 0-0 va fi considerat Par. 

Înscrie următorul (al x-ulea) gol – Trebuie indicată echipa care va înscrie următorul (al x-ulea) gol. 

Victorie la limită – Se ia în considerare la validarea pariurilor scorul înregistrat la finalul regulamentar de joc. 
 

BASEBALL 

Câștigătorul meciului, extra-time inclus – La validarea pariurilor se ia în considerare scorul de la sfârșitul meciului. Extra-time se ia în considerare. 

Handicap Asiatic, extra-time inclus – La validarea pariurilor se ia în considerare scorul de la sfârșitul meciului cu valoarea handicapului aplicată. Extra-time se ia în considerare. 

Câștigătorul restului meciului (Pariu Live 0:0) – În momentul acceptării pariului, scorul este considerat 0:0. Extra-time se ia în considerare. 

Total Run-uri în meci, extra-time inclus – Trebuie indicat dacă totalul Run-urilor reușite pe durata meciului este mai mic sau mai mare decât valoarea oferită. Extra-time se ia în considerare. 

Echipa cu cel mai mare scor într-un inning – Trebuie indicată echipa care va înregistra cele mai multe runuri într-un singur inning. Opțiuni de pariere 1, X, 2. 

Numărul maxim de Run-uri cumulate în vreun inning – Trebuie indicat numărul maxim de Run-uri, cumulat de către ambele echipe, din vreun inning 

Exemplu: Pentru meciul Anaheim - Kansas (0-0; 2-0; 1-2; 0-0; 3-1; 0-1; 0-0; 0-0; 0-0), varianta câștigătoare este 4. 
Sub/Peste după 4,5 inning-uri – La validarea pariurilor se ia în considerare scorul după finalizarea primelor 4 inning-uri complete și prima jumătate a celui de-al 5-lea inning. Trebuie indicat dacă numărul de Run-uri reușite este mai mic sau mai mare decât valoarea oferită. 

Rezultat final după 5 Inning-uri – Trebuie indicat rezultatul meciului după disputarea primelor 5 Inning-uri. 

Total Run-uri după 5 Inning-uri – Trebuie indicat dacă totalul Run-urilor reușite pe durata primelor 5 Inninguri este mai mic sau mai mare decât valoarea oferită. 

Câștigătorul inning-ului X – Trebuie indicat câștigătorul inning-ului X. Opțiuni de pariere 1, X, 2. 

Sub/Peste în Inning-ul X – Trebuie indicat dacă totalul Run-urilor reușite pe durata inning-ului X este mai mic sau mai mare decât valoarea oferită. 
 

DARTS 

Câștigătorul meciului – La validarea pariurilor se ia în considerare scorul de la sfârșitul meciului. În general sunt oferite cote pentru 1 și 2, dar uneori pot fi oferite cotații la 1, X, 2. 

Handicap Set – La validarea pariurilor se ia în considerare scorul de la sfârșitul setului cu valoarea handicapulul aplicată. 

Sub/Peste seturi – Trebuieindicat dacă numărul total de seturi disputate este mai mic sau mai mare decât valoarea oferită. 

Scor Corect seturi – La validarea pariurilor se ia în considerare scorul pe seturi de la sfârșitul meciului. 
Câștigătorul setului curent – Trebuie indicat câștigătorul setului curent. 

Handicap jocuri setul X – La validarea pariurilor se ia în considerare scorul de la sfârșitul setului X cu valoarea handicapului aplicată. 

Total jocuri in Setul X – Trebuie indicat dacă totalul jocurilor din setul X este mai mic sau mai mare decât valoarea oferită. 

Câștigătorul restului setului (Pariu Live 0:0) – Trebuie indicat câștigătorul restului setului. În momentul acceptării pariului, scorul este considerat 0:0. 

Scor Corect la jocuri în setul X – Trebuie indicat scorul corect la jocuri în setul X. 

Câștigătorul jocului X din setul X – Trebuie indicat câștigătorul jocului X din setul X. 

Dacă, din orice motiv, un jucător nu reușește să finalizeze un meci, pariurile vor fi declarate nule și validate la cotă 1,00, cu excepţia acelor pariuri al căror rezultat a fost deja stabilit. 
 

SNOOKER 

Câștigătorul meciului – La validarea pariurilor se ia în considerare scorul de la sfârșitul meciului. În general sunt oferite cote pentru 1 și 2, dar uneori pot fi oferite cotații la 1, X, 2. 

Total Jocuri – Trebuie indicat dacă numărul total de jocuri dintr-un meci este mai mic sau mai mare decât valoarea oferită. 

Câștigătorul restului meciului (Pariu Live 0:0) – Trebuie indicat câștigătorul restului meciului. În momentul acceptării pariului, scorul este considerat 0:0. 

Exemplu: Scorul în momentul plasării pariului este 2-0: 

- Meciul se termină 5-2, câștigătorul restului meciului este primul jucător, scorul devenind 3-2 - Meciul se termină 5-3, pariurile pe egalitate sunt câștigătoare, scorul devenind 3-3 - Meciul se termină 5-4, câștigătorul restului meciului este al doilea jucător, scorul devenind 3-4. 

Câștigătorul jocului X – Trebuie indicat câștigătorul jocului X. 

Scor Corect jocuri – La validarea Biletelor se ia în considerare scorul la jocuri de la sfârșitul meciului. 
Dacă, din orice motiv, un jucător nu reușește să finalizeze un meci, pariurile vor fi declarate nule și validate la cotă 1,00, cu excepţia acelor pariuri al căror rezultat a fost deja stabilit. Ocazional, un meci poate dura mai mult de o zi, în această situație pariurile plasate pe toată perioada meciului vor fi validate după terminarea acestuia. 
 

CRICKET 
 

Metoda următoarei eliminări – Trebuie indicată metoda în care va fi eliminat următorul jucător al echipei care se află la bătaie. Dacă unul din jucătorii la bătaie se retrage atunci pariurile rămân valabile. Dacă nici un jucător nu este eliminat până la finalul partidei pariurile vor fi validate la cotă de 1,00. 

Numărul de Run-uri în Over – Trebuie indicat numărul de Run-uri realizate de o echipă în Over-urile selectate. Dacă Over-urile selectate nu sunt finalizate datorită unor factori externi, pariurile vor fi validate la cotă de 1,00, cu excepţia acelor pariuri al căror rezultat a fost deja stabilit. Pariurile rămân valabile chiar dacă meciul se termină în mai puţine Over-uri decât cel selectat la acest tip de pariu pentru că de exemplu o echipă și-a epuizat numărul de jucători la bătaie sau deja şi-a atins obiectivul şi a depăşit adversarul.  

Total Run-uri ale echipei – Trebuie indicat numărul total de Run-uri realizate de echipa selectată pe parcursul inning-ului. 
Câştigător meci – Biletele vor fi validate luând în considerare rezultatul oficial. În cazul unui meci declarat „fără rezultat”, toate Biletele pe acest meci vor fi validate la o cotă de 1,00. În cazul în care meciul este afectat de factori externi (de exemplu condiții meteo nefavorabile), biletele vor fi validate luând în considerare regulamentul oficial al competiției (incluzând meciurile afectate de calcule matematice, de exemplu conform metodei Duckworth-Lewis (DL) sau sistemului Jayadevan (VJD).

În cazul unei modificări a locului de desfăşurare, pariurile vor ramâne valabile, cu condiţia ca locul de desfăşurare să nu fie mutat pe terenul adversarilor, sau în cazul meciurilor internaționale, atâta timp cât locul de desfășurare ramâne în aceeași țară. 

Dacă un meci este abandonat datorită factorilor externi nefavorabili, pariurile vor fi validate la o cotă de 1,00. 
Dacă un meci nu începe în ziua în care a fost programat oficial, pariurile vor fi validate la o cotă de 1,00. 
În cazul meciurilor din competiţiile regionale terminate la egalitate (ambele echipe înregistrează acelaşi număr de run-uri), pariurile pe rezultatul final vor fi validate la o cotă de 1,00, cu excepția cazurilor în care se oferă cotație pentru egalitate. 

Stanley Blog Pariu Sansa KINO Italia

Acest website folosește cookie-uri proprii și ale unor terțe părți pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, partenerii noștri de social media, de publicitate și de analiză pot avea informații despre utilizarea de către dumneavoastră a site-ului, aceștia putându-le combina cu alte informații pe care le-ați furnizat sau care le-au colectat de la utilizarea serviciilor dumneavoastră.

În timpul parcurgerii website-ului, utilizatorul acceptă utilizarea de cookie-uri. Cu toate acestea, utilizatorul are posibilitatea de a împiedica generarea de cookie-uri și de a le dezactiva selectând opțiunea corespunzătoare din browser-ul lor sau dezactivându-le pe fiecare în parte. În cazul în care un browser a blocat utilizarea de cookie-uri, este posibil ca unele dintre serviciile și funcționalitățile website-ului să nu fie disponibile.

Pentru vizualizarea continutului acestui website trebuie sa declari pe propria raspundere ca ai implinit 18 ani, varsta minima legala pentru participarea la Jocurile de Noroc.